Thursday, 12 May 2011

baru kau nak update kann..

adeh..statement ini merujuk kepada diri aku sendiri yang telah terlalu terlama tertidak terupdate terblog ini..
i've been busy the past two months, rasa macam nak gila je..tu la,sape suruh join kelab kan..
pastu bz dengan nak hantar assignments n exam. ok ok, enough with all the excuses, lepas ni aku xkan abaikan kau lagi ye en.blog.
*eh,mane aku tau blog ni lelaki ek..??

4 comments:

  1. dengan harapan x mengabaikan ia..huhu

    ReplyDelete
  2. Best entry nie
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete