Friday, 18 February 2011

Mimpi jadi realiti

Watdehei la entri mimpi jadi realiti ni kan.. haa….… sebenarnye camni..dari dulu aku mengidam ngidam nak ada beg anyaman yang banyak jual kat Melaka nuu sebijik. Tapi tak kesampaian la pulak sebab Melaka tu cam agak jauh untuk aku pegi. 

Tapi nak di jadikan cerita, aku dapat beg tu as a present. wah..memang heaven la kan sebab dapat free.  Memang aku bermimpi tunggu nak dapat beg tu secara free of charge. Haha. Pape pun, thanks a lot to those yang bersusah payah membelikan beg ini pada aku. Sayang kamu banyak banyak.






ni beg rumet aku yang menjadi idaman hatiku ini weee**


jeng..jeng..jeng...kale hijau enkau tahu..memang orang nampak aku dulu la daripada beg.. haha. LOL

4 comments:

  1. cantik beg tu...suka warna ijau

    ReplyDelete
  2. okeh,nnt pesan encik BF beli kat sye jugak!
    mengidam jugak la cmni...

    ReplyDelete
  3. b0ley je..if bliau ade g melaka la..~

    ReplyDelete