Thursday, 17 February 2011

Saya budak baru belajar

haLu2..ok..ni adalah kali pertama aku post entri kat sini..i’m new here . buah cempedak di luar pagar..err..  Kau sambung sendiri la ye..=.=  utk entri yg 1st ni aku nak la cte skit2 pasal diri aku sndri yang best ni.erk..cambest... cm sy0k sndrik lak kan.haha. neway..juz call me dila k =)  aku mule2 xde la nak buat blog ni sangat pun..kate orang xde la sampai teruja sangat nak wat menatang ni pe tah lg nak ketagih kepadanya setelah membaca blog blog manusia lain di muka bumi ini.sebab aku suka baca bl0g orang je, nak buat sendiri teramat la malas kan. Aku pun memang sejak lahir ni da ade tulis kat dahi ak ni malas mengarang. Bm time spm pun cukup cukup makan jek.erk. lari tajuk..

ok, cite nye mule cmni..abang aku kat umah ni asyik ckp pasal blog je..die hari hari duk pening nak letak name ape kat blog die sebab die pun baru nak wat blog..bile aku pun asyik kutuk kutuk bliau, tetibe datang seru kat aku pada suatu malam yang hening ni aku pun rase cam nak ade bl0g gak..lgpun saje nak test k0t k0t ak bley ade h0bi baru ke...hee~ h0bi mengarang la konon kan. LOL.  maka dengan itu lahirlah seorang ahli baru dalam dunia bl0gging membl0gging ni..dengan harapan aku akan rajin untuk mengupdate bl0g ni..hehe~


4 comments:

  1. haa..fes comment ni..hik2..testing2

    ReplyDelete
  2. blog kamu comel..just like the owner:) thanks for following my blog:)

    ReplyDelete